Pojištění UNIQA k4p raiffeisen

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ. NOVĚ OD 1. 7. 2021 plnění nad rámec sjednaného rozsahu pojištění v případě umístění pojištěného do povinné karantény z důvodu pozitivního testu na onemocnění COVID-19 v zahraničí.Více info o rozsahu plnění ZDE.. Aktuální informace týkajíce se koronaviru v souvislosti s cestovním pojištěním naleznete ZDE Cestovní pojištění k platební kartě Raiffeisenbank. Raiffeisenbank nabízí cestovní pojištění standardně ke všem typům karet. Zahrnuje i nadstandardní asistenční a právní služby včetně finanční pomoci. V rámci pojištění jsou také automaticky pojištěny rekreační a zimní sporty. 1) Musí cestovat spolu s. UNIQA: Moderní pojištění OSOBNÍ STRÁŽCE pro Raiffeisenbank. 21.10.2020 Tiskové zprávy, Produkty. UNIQA pro Raiffeisenbank připravila zcela nový pojistný produkt Osobní strážce pro případ neoprávněných transakcí a krádeže nebo ztráty osobních věcí. K tomu přidává kybernetickou asistenci pro různé patálie spojené. Cestovní připojištění UNIQA pokrývá: základní, zimní a rizikové sporty (lyžování a snowboarding, rafting, via ferrata, potápění, jachting) pojištění storna (zájezdu, letenky atd.) pojištění náhrady dovolené. teroristická rizika. rozšířené asistenční služby pro Vaše vozidlo

Cestovní pojištění Raiffeisenban

UNIQA pojišťovna, a.s. strana 1 z 3 Sdělení klíčových informací pro poj. produkt Raiffeisen DOMINO Invest 2018 Ž/KID/RBDI/CQ/18 s inv. programem C-QUADRAT strategie AMI CZK Účel dokumentu V tomto sdělení naleznete klíčové informace o pojistném produktu Raiffeisen DOMINO Invest 2018, který zahrnuje i investiční složku Agentura Market Vision hodnotila prodej životního pojištění na bankovních přepážkách. Už sedmým rokem se nabízí v pobočkách Raiffeisenbank životní pojištění UNIQA. Začátkem tohoto roku byl nasazen do nabídky nový program DOMINO. DOMINO Invest akcentuje rizikové složky Raiffeisenbank připravila ve spolupráci s pojišťovnou UNIQA nový jednoduchý produkt šitý na míru malým a středním podnikatelům. Ti si tak od června letošního roku mohou k podnikatelskému účtu sjednat cenově výhodný balíček pojištění nejčastějších rizik, se kterými se v podnikání setkávají [Tisková zpráva] Raiffeisenbank jako první banka v České republice spustila ve spolupráci s UNIQA pojišťovnou nové životní pojištění s ojedinělou možností dvojnásobné výplaty peněz i v případě bezeškodného průběhu. Pojištění je další součástí finančního.

[Tisková zpráva] Majitelé eKonta si mohou ke svému účtu nově zřídit i úrazové pojištění od pojišťovny Uniqa. Raiffeisenbank se tak stala první bankou, která nabízí propojení účtu a úrazového pojištění. Klientům splňujícím věrnostní podmínky Extra nebo Prémium. Majitelé eKonta si mohou ke svému účtu nově zřídit i úrazové pojištění od pojišťovny Uniqa. Raiffeisenbank se tak stala první bankou, která nabízí propojení účtu a úrazového pojištění. Klientům splňujícím věrnostní podmínky Extra nebo Prémium kryje cenu pojištění bonus zasílaný bankou, mohou tak mít. Kmenové pojistné UNIQA pojišťovny přes Raiffeisenbank činilo ke konci roku 2011 celkem 163,7 milionu korun. Meziročně tak vzrostlo o 40 %. Od února 2011 se v síti banky hlavně prostřednictvím osobních poradců nabízí speciální edice našeho rizikového životního pojištění pod názvem Raiffeisen životní pojištění.

Vyplatí se cestovní pojištění k platební kartě Raiffeisenbank

UNIQA: Moderní pojištění OSOBNÍ STRÁŽCE pro Raiffeisenbank

Také nám můžete v čase od 8:00 do 19:00 v pracovních dnech a o víkendu v čase od 9:00 do 17:00 zavolat na 241 114 114 nebo napsat a vyplněný formulář poslat poštou na adresu Generali Česká pojišťovna a.s., P.O. Box 305, 659 05 Brno. Dokumenty k nahlášení události najdete mezi formuláři Od 1. června 2021 naše internetové bankovnictví přestane fungovat na starších operačních systémech a internetových prohlížečích. Pokud máte starší a dlouho neaktualizovaný počítač nebo mobil, může se tedy stát, že se vám místo přihlašovací stránky zobrazí chybová hláška. Všechny zprávy Cestovní pojištění Comfort k této kartě stojí 300 Kč ročně, pojištění Comfort Family 450 Kč ročně. Cestovní pojištění jen pro vybrané klienty Banky nabízejí cestovní pojištění také jako součást kreditních karet v rámci služeb poskytovaných bonitním klientům v rámci tzv. privátního bankovnictví (karty pro Penzijní společnost Raiffeisen patří mezi nové penzijní společnosti, které se rozhodly zapojit do penzijní reformy 2013.Zatímco některé velké stávající penzijní společnosti omezily svou působnost pouze na třetí pilíř, tedy klasické penzijní připojištění, tak Penzijní společnost Raiffeisen se rozhodla vstoupit jak do penzijního připojištění, tak do druhého.

Cestovní pojištění UNIQA pojišťovn

1. Fond-show: Uniqa Realitní fond. Uniqa Realitní fond - akciový fond zaměřený na společnosti z realitního a stavebního sektoru. Má pestře poskládané portfolio a od roku 2009 zhodnotil investorům kapitál na trojnásobek. Fond Uniqa Realitní je ukázkovým příkladem matoucího názvu fondu
  2. Vyhledávání poboček v obci Praha pojišťovny UNIQA pojišťovna. Právě vyhledáváte pobočky v obci Praha v kraji Praha pojišťovny UNIQA pojišťovna. Seznam poboček je řazen abecedně podle adresy pobočky. Pokud chcete najít nejbližší pobočku, využijte tlačítko Nejbližší pobočka nad seznamem poboček

UNIQA a Raiffeisenbank společně pokračují ve spolupráci na zcela novém konceptu pojištění schopnosti splácet půjčku. Moderní produkt s nadstandardním pojistným krytím a krátkými srozumitelnými pojistnými podmínkami si nyní klienti mohou sjednat také k hypotečním úvěrům Raiffeisenbank Životní pojištění DOMINO Risk. UNIQA pojišťovna, a.s. přináší svým klientům komplexní životní pojištění DOMINO Risk. To je připraveno svým rozsahem pokrýt jakékoliv nástrahy všedního života a neočekávané situace. Produkt, s nímž v případě obtíží nemusíte měnit svůj životní styl nebo snižovat životní. Ať už řešíte bydlení, investice, pojištění nebo prostě potřebujete půjčit, jsem tu pro vás. V obrovském množství finančních produktů není snadné se vyznat. Jako finanční poradce si zakládám na tom, že pro každého svého klienta hledám individuální řešení právě podle jeho/jejích potřeb