Home

Dubioza kolektiv karantin

SUBSCRIBE: http://bit.ly/5u85cr183Web - http://dubioza.org Shop - http://shop.dubioza.org Facebook - http://facebook.com/dubiozaTwitter - http://twitter.co.. Dubioza Kolektiv - U.S.A. (Live at Quarantine Show) Dubioza Kolektiv Quarantine Show! Svakog ponedjeljka u 20:30 / Every Monday at 20:30 CET (English info below) U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv Quarantine Show #OstaniKući / Večeras zaplešite uz Karantin Show Dubioza kolektiva. 30. 03. 2020. u 20:30:00 Radiosarajevo.ba. Shares: 172 share; tweet; I ovog ponedjeljka imamo priliku uživati uz živu svirku benda Dubioza kolektiv. Podsjetimo, za vrijeme trajanja preporučene izolacije, ovaj popularni bend najavio je da će svakog ponedjeljka u 20,30.

Kultura KARANTIN ŠOU Momci iz Dubioze kolektiva i večeras održali onlajn koncert i sve zabavili (VIDEO) Momci iz benda Dubioza kolektiv i večeras su iz svojih domova svim obožavaocima spremili onlajn koncert pod nazivom Karantin šou Dubioza Kolektiv Karantin Show: Ako se komšije budu bunile - pošaljite im link i pozovite ih da se pridruže. Popularno. Novi detalji Schumaherovog stanja: Supruga mu je spasila život. Božo Vrećo prošetao crvenim tepihom i privukao najveću pažnju na otvaranju SFF-a. Dončić ugovor od 207 miliona dolara proslavio tulumom na kojem je. Druga sezona karantin showa počinje u ponedjeljak 19. oktobra u 20.30 sati, a tim povodom Dubioza Kolektiv objavili su i novi najavni video. Podsjećamo, nedavno su, iako su to godinama odbijali, te u javnim nastupima isticali da nisu i ne žele biti dio niti jedne političke opcije, promijenili mišljenje i postali članovi jedne. Dubioza Kolektiv Foto A. Stanković ČLANOVI benda Dubioza kolektiv nastanjeni su u nekoliko evroih država, ali ih to nije sprečilo da, u doba pandemije virusa korona, kada su sve koncertne aktivnosti stopirane, organizuju svojim obožavaocima nesvakidašnji užitak putem interneta, i to ne jednom

Dubioza Kolektiv. Recorded At. Skirlibaba Studio. Release Date. April 15, 2013. Expand. Comments. Add a comment. Get the conversation started Be the first to comment. Sign Up And Drop Knowledge. Tranzicija Lyrics: Tranzicija / Kako vjetar puše mjenjaju se dresovi / Bile su petokrake sad moderni su fesovi / Kratak je put od druga do gospodina / Traje dok se nije uhljebila rodbina / Hej, brat U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza Kolektiv Quarantine Show. Svaki od članova benda će svirati iz svoje kuće, a ljudi će to moći pratiti uživo na našem YouTube kanalu, Facebook-u i ostalim društvenim mrežama. Odlučili smo da svakog ponedeljka od 20:30 sviramo po.

Dubioza kolektiv - karantin koncert. OK Fest. April 4, 2020 DUBIOZA KOLEKTIV - KARANTIN SHOW - 2 SEZONA. Jutro za sve. October 19, 2020 · Večeras Dubioza zabava. Počinje druga sezona Karantin show-a Dubioze Kolektiv. Svaki ponedjeljak u 20:30h putem društvenih mreža Svakog ponedeljka od 20.30 Dubioza kolektiv organizuje živu svirku. Frontmen benda Branko Jakupović objasnio je kako izgleda karantin šou koji oni pripremaju. Kako izgleda koncert kada su članovi benda na različitim mestima, u različitim gradovima, ispričao je Branko i poslao vedre poruke iz svog karantina Dubioza održala prvi karantin šou. Bosanskohercegovačka muzička atrakcija Dubioza kolektiv u ponedjeljak veče održala je svoj prvi online koncert. Kako ističu, mini koncert koji je trajao 20-ak minuta održali su kako bi ljudima dane u samoizolaciji učinili bar malo izdržljivijim Peti dio karantinskog online showa Dubioza kolektiva ponedjeljkom. U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv Quarantine Show. S..

Dubioza Kolektiv Karantin Show. By LIFE 20/03/2020 0. Share; Tweet; 0. U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv Karantin Show Još jedan kućni koncert: Dubioza kolektiv i njihov Karantin show. 02. 11. 2020. u 20:30:00 Radiosarajevo.ba. Ovog ponedjeljka imamo priliku ponovo uživati uz živu svirku benda Dubioza kolektiv. Druga sezona karantin showa počela je 19. oktobra, a tim povodom Dubioza Kolektiv objavili su i novi najavni video. Podsjećamo, nedavno su.

Dubioza kolektiv: Karantin show. Dubioza kolektiv pripremila je Karantin show! Ekipa se vratila sa evroe turneje. Sada su svi kućama. Pogledajte spot i pjesmu koji su pripremili: Podijelite ovaj članak Članovi benda Dubioza kolektiv žive u tri različite države, pet različitih gradova i sedam različitih lokacija, ali u novonastaloj situaciji ipak sviraju, pokušavaju da svojim poklonicima skrenu misli od svega lošeg što je pogodilo ceo svet Чланови бенда Дубиоза колектив живе у три различите државе, пет различитих градова и седам различитих локација, али у новонасталој ситуацији ипак свирају, покушавају да својим поклоницима скрену мисли од свега. Dubioza kolektiv poziva - Ostani kod kuće i ponedeljkom slušaj Karantin šou RTS pre 24 minuta Članovi benda Dubioza kolektiv žive u tri različite države, pet različitih gradova i sedam različitih lokacija, ali u novonastaloj situaciji ipak sviraju, pokušavaju da svojim poklonicima skrenu misli od svega lošeg što.

powered by Trendolend. Ги фаќа живи како фрлаат огромни кеси во река па со закана дека ќе викне полиција, ги тера да се вратат и да си го соберат ѓубрето Sve više muzičara iz zemlje i regiona odlučuje da se aktivno uključi u borbu protiv koronavirusa - i svojim talentnom pomognu fanovima u ovim teškim momentima. Izuzetak nije ni zenička grupa Dubioza Kolektiv koja je svoje pratioce na društvenim mrežama obradovala objavom da će od 23. marta svakog ponedeljka priređivati karantin šou (Quarantine Show)

U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv Karantin Show. S obzirom da članovi benda žive u 3 različite države, 5 različitih gradova, i sedam različitih lokacija tražili smo riješenje kako da u novonastaloj situaciji. Dubioza Kolektiv Quarantine Show. Monday Apr 6 - Monday May 4 share. In an attempt to find a way to ease these long days in self-isolation and make them more interesting for ourselves and others, we have decided to create series of Dubioza Kolektiv Quarantine Shows. Since the band members live in 3 different countries, 5 different cities and. Dubioza kolektiv - Quarantine Show. by Urednik BiH Info Desk 19/10/2020 20/10/2020 0 454. Share 2. Bend Dubioza kolektiv je večeras emitovao prvu epizodu druge sezone Quarantine Showa. Predstavili su i novog člana benda, a to je robot Robi Megabajt. Dubioza kolektiv Quarantine Show Dubioza kolektiv - Quarantine Show online. Čim su vlasti najavile uvođenje mjera, bio nam je jasan razvoj događaja. Shvatli smo da će ovo stanje da traje, da će biti potrebno ljudima pružiti neki vid zanimacije, zabave i načina da međusobno komuniciraju. I mi sami smo navikli da sviramo i čudno bismo se osjećali da ne sviramo mjesecima Dubioza Kolektiv Quarantine Show Autor Gold FM 25. ožujka 2020. 2; Svakog ponedjeljka od 20.30h na Youtubeu i društvenim mrežama! U pokušaju da nađu način kako da prekrate duge dane u samoizolaciji i učine ih zanimljivijim i sebi i drugima, dečki iz benda Dubioza Kolektiv, odlučili su kreirati Dubioza Kolektiv Quarantine Show. Svaki.

Dubioza Kolektiv - Bella Ciao feat

U pokušaju da nađu način kako da skrate duge dane u samoizolaciji i učine ih zanimljivijim i sebi i drugima, Dubioza Kolektiv je odlučila kreirati Dubioza kolektiv Quarantine Show. S obzirom da članovi benda žive u 3 različite države, 5 različitih gradova, i sedam različitih lokacija tražili su rješenje kako da u novonastaloj situaciji ipak [ Članovi Dubioza Kolektiva su, zajedno s osnivačem i predsjednikom stranke Robijem Megabajtom, napisali i otpjevali zvaničnu stranačku himnu čiji refren možete poslušati na njihovom Youtube kanalu, a kompletna himna će premijerno biti izvedena u prvoj epizodi druge sezone Dubioza kolektiv Quarantine Showa koja je zakazana za 19. 10 Dubioza Kolektiv večeras kreće sa emitovanjem druge sezone Quarantine showa. Nova sezona donosi novi koncept. U ulozi voditelja ovaj put je robot Robi Megabajt koji će da prezentuje i neke nove rubrike. Novih deset epizoda možete gledati u istom terminu, ponedjeljkom u 20:30. Prvu epizodu gledajte u playeru ispod

Dubioza kolektiv objavio pjesmu za show “Fikret možeš biti

Around half the world with quarantine shows. With cinematic insights from Eastern Europe and many international guests, the FilmFestival Cottbus is a cultural melting pot - just like the Official Opening Band of the anniversary edition: Dubioza Kolektiv convinces with songs full of power and positiv.. Quarantine Show Dubioza kolektiv predstavila novog člana - robota Robi Megabajta. Ovom prilikom članovi popularne Dubioze prvi put su odsvirali i novu pjesmu Buranija, simboličnog teksta. Svijet se okrenuo naopačke, život je ciganija. Svi smo izvrnuti naopačke, sitna smo buranija, dio je iz nove pjesme

Dubioza Kolektiv Quarantine Show - Episode 6 GoLectures

Dubioza kolektiv pokrenula svoj 'Quarantine show' Written by Antena Zagreb on 24/03/2020 . Članovi benda pronašli su način kako da u samoizolaciji i dalje sviraju. Svaki će ponedjeljak u 20:30 sati imati 'Quarantine Show' koji ćete moći pratiti iz sigurnosti vlastitog doma. S obzirom da članovi benda žive u 3 različite države. Dubioza Kolektiv is known for their eclectic musical style and socially and politically engaged lyrics sung in Bosnian and English. Their first quarantine show on YouTube three weeks ago had almost 200,000 views and about 1,000 comments and cheers

#OstaniKući /Večeras zaplešite uz Karantin Show Dubioza

 1. Dubioza Kolektiv Photo: Goran Lizdek. Once upon a time (2003) in a far away land called Bosnia and Herzegovina, a group of friends decided to form a band. But this was no ordinary band, and they did not form under ordinary circumstances. True, along with local Balkan flavors, musical influences came from all over the world: ska, punk, reggae.
 2. Dubioza Kolektiv Quarantine Show - Season 2 / Episode 4. Video si teď můžete pustit. Zhlédnout. Dubioza kolektiv vysílal(a) premiéru videa. 9. listopadu 2020. Tune in! Večeras / Tonight 20:30 CET. Dubioza Kolektiv Quarantine Show with Robby Megabyte & Googletta Translateović.
 3. Pandemija / Quarantine show: Dubioza kolektiv svira za vas iz izolacije . 1; 118 0 mi

Dubioza Kolektiv Quarantine Show - Season 2. Get link; Facebook; Twitter; Pinterest; Email; Other Apps; October 26, 2020 LINK Dubioza Kolektiv Quarantine Show - Season 2 Post a Comment Read more Ruler Work Virtual Event with Meissner Sewing Machine Co Live. Get link; Facebook; Twitter; Pinterest Dubioza kolektiv predstavio novu kompoziciju: Buranija obilježila drugu epizodu Tokom ovonedjeljnog Quarantine Showa bend Dubioza kolektiv predstavio novu kompoziciju 2630 pregleda 1 komentar(a Dubioza Kolektiv Quarantine Show . Gold FM. 25. ožujka 2020. Svakog ponedjeljka od 20.30h na Youtubeu i društvenim mrežama! U pokušaju da nađu način kako da prekrate duge dane u samoizolaciji i učine ih zanimljivijim i sebi i drugima, dečki iz benda Dubioza Kolektiv, odlučili su kreirati Dubioza Kolektiv Quarantine Show. Svaki član. I Dubioza Kolektiv si uniscono ai numerosi artisti che, costretti a rimandare i concerti a causa della grave emergenza sanitaria che ha colpito tutto il mondo, non rinunciano a suonare.La musica, come già dimostrato in quest'ultimo periodo, ha la capacità di alleviare ed esorcizzare la paura. Ogni lunedì, a partire da ieri, 23 marzo, alle 20:30 i Dubioza si esibiranno in uno show di 20.

Govornici - MAKK

Dubioza Kolektiv - Free.mp3 (The Pirate Bay Song) @ Juwenalia Białystok PL 2015-05-16 mp4 Dubioza Kolektiv - Free.mp3 (The Pirate Bay Song) Lyrics Video mp4 Dubioza Kolektiv - Free.mp3 (The Pirate Bay Song) - live Řevnice, Rockový slunovrat 2017 mp Bosnia's most popular band, Dubioza Kolektiv, invites its audience to stay connected and disinfected during a weekly Quarantine Show online to cheer up fans locked in their homes due. Right now, amidst the coronavirus pandemic, Dubioza Kolektiv is a lifesaver, because every week at 8:30 pm CET you can catch them performing live in their Quarantine shows on their YouTube channel. It seems like nothing nurtures resistance like being stuck at home or resting after venturing into the inferno, and you need a proper revolutionary. Dubioza Kolektiv Quarantine Show - Episode 1. Quarantine (2008) - Trailer 1080p. Učíme dál! - písnička o online-výuce. Contagion (2011) Official Exclusive 1080p HD Trailer Find Dubioza kolektiv tour dates and concerts in your city. Watch live streams, get artist updates, buy tickets, and RSVP to shows with Bandsintow

Ciljevi druge sezone Dubioza Kolektiv Quarantine Showa su promocija i populariziranje ideja prve globalne robotske političke partije RDP-a. Već ste dogovorili desetak nastupa za 2021. godinu. Znači li to da ste optimisti i vjerujete da će vaš prvi koncert, zakazan za 23. januar 2021. godine u Beču, biti održan bez problema Dubioza Kolektiv i Manu Čao najavili saradnju. Grupa Dubioza Kolektiv ostvarila je novu muzičku saradnju sa slavnim muzičarom Manu Čaom Cross The Line, koju će predstaviti u utorak 5. novembra kao najavni singl sa svog nadolazećeg međunarodnog albuma, koji izlazi početkom sljedeće godine Così hanno annunciato via social l'iniziativa: Nel tentativo di trovare un modo per alleviare questi lunghi giorni in auto-isolamento e renderli più interessanti per noi stessi e per gli altri, abbiamo deciso di creare la serie Dubioza Kolektiv Quarantine Shows.Poiché i membri della band vivono in 3 paesi diversi, 5 città e 7 località diverse, stavamo cercando una soluzione su. Dubioza Kolektiv Kokuz Live At Quarantine Show, Except you are a vinyl connoisseur, odds are your physical music assortment is really sparse. And Except if youve got managed to keep the iPod from supplying up the ghost, you almost certainly are not particularly swimming in MP3s possibly. Dubioza Kolektiv Kokuz Live At Quarantine Sho

QUARANTINE SHOW Dubioze kolektiv na internetu Share on Facebook Share on Twitter Share on Viber Share on Whatsapp Share on Email Najpopularniji bosanski bend Dubioza Kolektiv svakog ponedeljka iz karantina putem interneta održava koncerte za obožavaoce koji su zbog koronavirusa u istoj situaciji Dubioza Kolektiv: appuntamento al 'Quarantine Show' 6 aprile 2020 Lunedì 23 marzo è partita la serie di concerti Quarantine Show che il gruppo bosniaco Dubioza Kolektiv ha deciso di realizzare ogni lunedì alle 20.30 in diretta sulla loro pagina Facebook per farci ballare nelle nostre case, ma tutti insieme

Dubioza Kolektiv Quarantine show . Da lunedì 23 marzo è partita la serie di concerti Quarantine Show che i Dubioza realizzeranno ogni lunedì alle 20.30 in diretta sulla loro pagina Facebook . Il primo show, che ha avuto migliaia di ascoltatori, è stato realizzato da musicisti che hanno suonato dalle proprie case in cinque città. Prvi Quarantine Show 23.3. na facebook mreži pratilo je više od 17.000 ljudi širom sveta. U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza Kolektiv Quarantine Show. Svaki od članova benda će svirati iz svoje kuće, a ljudi će to. Dubioza kolektiv, Helem nejse, Gino Banana i Dino Šaran u novom Quarantine Showu. 06/04/2020. U drugom dijelu priključio im se i Dino Šaran, frontmen grupe Letu štuke, dok su show zaključili s gostom Ginom Bananom koji je iz SAD-a otpjevao Bella Ciao. Dubioza kolektiv i večeras je uveseljavala svoje fanove širom svijeta upriličivši.

Dubioza kolektiv počela svoj Karantinski šou: Igrajte, skačite i pevajte sa nama. Svi su pozvani, a ako se komšije bune zbog preglasne muzike, članovi Dubioze predlažu Pošaljite im link Bh. grupa Dubioza kolektiv je na društvenim mrežama najavila drugu sezonu svog Quarantine Showa. Prva sezona je imala sedam epizoda, a emitovana je za vrijeme globalnog karantina od marta do maja ove godine te je doživjela veliku gledanost Preminuo Milan Lane Gutović Saopštenje Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Požarevac : Godina vlasti SNS-a Za našu decu 13. Medjunarodni filmski festival Silafest od 29. avgusta do 03. septembra Antigona druge večeri Viminacijum festa Međunarodno pesničko veče u Malom Crniću: Orfej i na Mlavi Meštaninu sela Kurjače pomoć za izgorelu kuću Međunarodna biciklistička Trka. Dubioza kolektiv nastavila je zabavljati javnost sa svojim projektom Quarantine Show.. U drugoj epizodi druge sezone, u svom showu ugostili su Billa Goulda iz legendarnog benda Faith No More. Amerikanci investiraju u rakiju, a u BiH prave robote, nemamo više nade za ovu planetu, našalili su se članovi benda U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv Quarantine Show. Svaki od članova benda će svirati iz svoje kuće, a ljudi će to moći pratiti uživo na našem YouTube kanalu, Facebook-u i ostalim društvenim mrežama.

Dubioza kolektiv, Helem nejse, Gino Banana i Dino Šaran u novom Quarantine Showu Showbiz Autor: Maja Beker 06. apr. 2020 21:00 > 21:17 Showbiz Autor: Maja Beker 06. apr. 2020 21:00 > 21:1 ČLANOVI benda Dubioza kolektiv nastanjeni su u nekoliko evroih država, ali ih to nije sprečilo da, u doba pandemije virusa korona, kada su sve koncertne aktivnosti stopirane, organizuju svojim obožavaocima nesvakidašnji užitak putem interneta, i to ne jednom.Mnogi muzičari ovih dana planiraju žive svirke za svoje fanove preko društvenih mreža, ali to je, u slučaju [ Članovi poznatog hrvatskog benda Dubioza kolektiv, odlučili su da izvode svoje hitove putem Jutjuba kako bi samoizolaciju svojim obožavaocima učinili podnošljivijom. Oni će, svako iz svog doma, izvoditi svoj dio, a ovaj poduhvat nazvali su Quarantine show. Onalajn svirka ići će svakog ponedjeljka od 20 i 30. U pušaju da nađemo način kako da prekratimo [

KARANTIN ŠOU Momci iz Dubioze kolektiva i večeras održali

 1. U tome će nam pomoći Dubioza kolektiv koji će svakog ponedeljka organizovati karantin šou! Svakog ponedeljka u 20:30 - u pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivim i sebi i drugima, odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv karantin šou. S obzirom da članovi benda žive u tri.
 2. Koncert zrušen - DUBIOZA KOLEKTIV (Bosna a Hercegovina) - z důvodu evroých koronavirových opatření a cestovních omezení kapela nemůže přijet. Velmi se omlouváme, držitelé vstupenek dostanou veškeré praktické informace e-mailem. Místo ní bude areál NeFestivalu otevřen zdarma - Den s fanoušky
 3. Dubioza Kolektiv Quarantine Show - Episode 3. Dubioza Kolektiv Quarantine Show - Episode 3 feat. Dino Saran (Letu Štuke), Gino Srdjan Yevdjevich (Kultur Shock), Helem nejse & Fadil Kikin Mali Buturovic#stayhome #stayathome #quarantineshow #ostajemkući #dubiozakolektiv. Posted by Dubioza kolektiv on Ponedjeljak, 6. April 2020

Dubioza Kolektiv Karantin Show: Ako se komšije budu bunile

Dubioza kolektiv najavio je da će svakog ponedjeljka u 20:30 sati putem interneta održavati Quarantine Show. - U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima, odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv Quarantine Show Bosnia's most popular band, Dubioza Kolektiv, invites its audience to stay connected and disinfected during a weekly Quarantine Show online to cheer up fans locked in their homes due to the. Članovi Dubioza Kolektiva su, zajedno s osnivačem i predsjednikom stranke Robijem Megabajtom, napisali i otpjevali zvaničnu stranačku himnu čiji refren možete poslušati u nastavku, a kompletna himna će premijerno biti izvedena u prvoj epizodi druge sezone Dubioza Kolektiv Quarantine Showa koja je zakazana za 19.10.2020., u 20:30h

Brano Jakubović: „Da ovaj virus više mrkne, dosta ga je

Dubioza Kolektiv Quarantine Show, sezona

 1. Bella Ciao u izvedbi Dubioza kolektiva i Srđana Jevđevića. U pokušaju da pronađu način kako da prekrate duge dane u samoizolaciji i učine ih zanimljivijim kako sebi tako i drugima članovi benda 'Dubioza kolektiv' kreirali su online 'Karantin Show'. S obzirom da članovi benda žive u 3 različite države, 5 različitih gradova.
 2. Trenutno radimo na stvaranju druge sezone Dubioza Kolektiv quarantine show-a. Radićemo deset epizoda svakog ponedeljka, počevši od 19. oktobra, a počinjemo u dvadeset i trideset. Još uvijek se nadamo da će virus da se umori i da će mu ljudske ćelije dosaditi, pa da prije vremena ukinemo DK quarantine show
 3. When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures

Nesvakidašnja akcija benda Dubioza Kolektiv: Karantinski

 1. Dubioza Kolektiv is known for their eclectic musical style and socially and politically engaged lyrics sung in Bosnian and English. Their first quarantine show on YouTube three weeks ago had.
 2. Dubioza Kolektiv macht mal wieder eine Quarantine Show und ich finde es sehr gut. Deshalb hier der Aufruf die Shows auch mit zu verfolgen. Kostet auch nichts, bringt aber gute Laune ins eigene Zuhause. Deshalb hier die aktuelle 4
 3. {{tourDate.venue.name}} {{tourDate.venue.city}} ({{tourDate.venue.country}}) {{tourDate.offers[0].type}} SHOW ALL DATE
 4. Mit Quarantine Shows um die halbe Welt. Mit filmischen Einblicken aus Osteuropa und vielen internationalen Gästen ist das FilmFestival Cottbus ein kultureller Schmelztiegel - genau wie die Offizielle Eröffnungsband der Jubiläumsausgabe: Dubioza Kolektiv überzeugt mit Songs voller Kraft und positiver Energie
 5. Dubioza Kolektiv in Zoran Predin (v sredini zgoraj) Dubioza kolektiv v izrednih razmerah ne miruje. Njihov Quarantine Show je bil na sporedu ob ponedeljkih zvečer med karantenskim obdobjem zaradi pandemije koronavirusa od 23. marca 2020 do konca letošnjega decembra.Spletni šov je med pandemijo prav gotovo najboljši izvozni artikel optimizma, nasmehov, in družbene kritike, ki je v teh.
 6. Dubioza Kolektiv Quarantine Show. Gold FM. 25. ožujka 2020. Svakog ponedjeljka od 20.30h na Youtubeu i društvenim mrežama! U pokušaju da nađu način kako da prekrate duge dane u samoizolaciji i učine ih zanimljivijim i sebi i drugima, dečki iz benda Dubioza Kolektiv, odlučili su kreirati Dubioza Kolektiv Quarantine Show

Dubioza Kolektiv - Prvi Maj Lyrics Genius Lyric

Dubioza kolektiv, jedan od najpopularnijih bendova u BiH i regionu, objavio je večeras na svojoj zvaničnoj stranici videospot s pjesmom Sretan Dubioza kolektiv objavio pjesmu za reality show Fikret možeš biti ti - MojCazi 20.03.2021 u 19:01. ŽELE PODMITITI ŽIRI. Dubioza kolektiv: Čekamo nagradu za album godine duže nego Vrbanjuša titulu. 21.01.2021 u 22:15. FRONTMEN DUBIOZE KOLEKTIV. Brano Jakubović za Avaz: Ako promjena ne bude sad, ne znam kad će. 13.11.2020 u 12:14. PROTESTI U BEOGRADU Dále 16. července od 18 hodin proběhne Den s fanoušky přístupný zdarma. Návštěvníci se budou moci setkat s festivalovým týmem, poslechnout si české kapely Ptakustik a Karlsson, podívat se na projekci Dubioza Kolektiv Quarantine Show nebo si zatančit v rytmech Dr. Zeppelina se saxofonistou Radimem Nowakem Oseba Dubioza kolektiv je objavila epizodo Dubioza Kolektiv Quarantine Show — se počuti poživljeno 23. oktober 2020 · Alter Lego sa Robby Megabyteom - prva epizod

Dubioza Kolektiv - Tranzicija Lyrics Genius Lyric

 1. Finde Tourdaten und Konzerte von Dubioza kolektiv in deiner Stadt. Schau dir mit Bandsintown Live-Übertragungen an, erhalte Updates zu den Künstlern, kaufe Karten und gib RSVPs zu Konzerten a
 2. Članovi Dubioza Kolektiva su, zajedno s osnivačem i predsjednikom stranke Robijem Megabajtom, napisali i otpjevali zvaničnu stranačku himnu čiji refren možete poslušati u nastavku, a kompletna himna će premijerno biti izvedena u prvoj epizodi druge sezone Dubioza Kolektiv Quarantine Show-a koja je zakazana za 19.10.2020., u 20:30h
 3. Videoklip a text písně Eurosong od Dubioza Kolektiv. If you wanna meet me mister Sarkozy, You will have to learn my language, Parle-vouz gipsy. Don't want t.

Dubioza Kolektiv najavljuje „karantin šou - zato

Dubioza kolektiv v Brně! Vstupenky a informace o nadcházejícím koncertě. BVV Brno, pátek 27. 8. 2021. Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut I Dubioza Kolektiv si uniscono ai numerosi artisti che, costretti a rimandare i concerti a causa della grave emergenza sanitaria che ha colpito tutto il mondo, non rinunciano a suonare. La musica ha la capacità di alleviare ed esorcizzare la paura Nakon ukazivanja na sadržaj teksta pjesme Buranije u kojoj je upotrijebljen pežorativan naziv za Rome, Dubioza kolektiv se oglasila odmah. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti bez uredničke intervencije: Prije tri dana dobili smo poruku od prijatelja u kojoj piše da je Dalibor objavio post o našoj pjesmi u kojoj smo upotrijebili riječ ciganija. Odmah želimo [

OK Fest - Dubioza kolektiv - karantin koncert Faceboo

Dubioza Kolektiv Quarantine Show stigao i do New York Timesa! Najpoznatiji američki dnevni list The New York Times pisao je o Dubioza Kolektiv Quarantine Show-u, koji je postao senzacija posljednjih sedmica na društvenim mrežama. Nakon što je agencija R objavila repotražu o karantinstkoj predstavi koju poznati bend priređuje.

Rock Ko Fol - Početna | Facebook